Kak Long, Sales Master @ Puan Azlina Othman

PAKAR YANG TELAH
MEMBANTU LEBIH
650
syarikat !

Puan Norhayati Yahya, Seorang Suri Rumah Sepenuh Masa. Master Ambassador Al Fateh
Tunggu Dulu ...

Saya rasa anda tiada masalah kan untuk laburkan RM700 demi sebuah impian YANG JAUH LEBIH BESAR ?

Bayangkan dapat bersama keluarga, pergi bercuti untuk  hiburkan anak-anak di tempat yang mereka suka, tanpa risau soal kewangan. Adakah ini salah satu Impian Anda?

Bayangkan pula, produk yang anda jual bukan sahaja laku seperti “goreng pisang panas”, malah setiap bulan pelanggan anda akan repeat order lagi dengan anda. Adakah ini yang anda betul-betul NAK?

Pernah tak anda ambil produk, tapi disebabkan tiada bimbingan atau tak tahu dari mana nak bermula, akhirnya Produk Tak Terjual ? Hanya makan sendiri, atau simpan bawah katil. Rugi Masa, Tenaga dan Wang bukan? 

Jangan biarkan ketakutan-ketakutan itu menyebabkan anda tak dapat mencapai Impian Anda. Apa yang anda Perlukan sebenarnya ialah, Bergerak Seiring Dengan Misi dan Visi Yang Sangat Besar Ini.

Daftar Sekarang Sebelum Terlambat

Days
Hours
Minutes
Seconds
Bergerak Seiring Dengan Visi & Misi Al Fateh

KEJAYAAN 'MENGEJAR' MEREKA

Sebagai Ambassador Al Fateh, iaitu sebuah syarikat yang mengeluarkan makanan tambahan (supplement) berbentuk gula-gula pastil, perjuangan Kak Ty adalah demi anak-anak.

Oleh kerana perjuangan ini, bukan perjuangan duit semata-mata. Tetapi demi anak-anak bangsa yang bakal menjadi “Future Leader” , maka ambassador akan Terpaksa dapat Capai Impian Mereka Satu per Satu ! Inilah yang dipanggil The Power of Mind. Betulkan niat anda terlebih dahulu. Bila berniaga hanya fikir nak untung, maka pelanggan hanya akan beli SEKALI JE.

ANAK-ANAK ADALAH ASET KEPADA AGAMA,BANGSA DAN NEGARA. ANDA ADA ANAK??

Hari ini tanpa kita sedari, anak-anak kita makan makanan yang memudaratkan. Inilah yang menyebabkan Antibodi badan mereka menjadi Lemah sehingga mereka kurang tenaga untuk memberikan tumpuan. Jadi, jangan marah jika anak kurang mendengar kata… Tanya pada diri terlebih dahulu, adakah kita dah beri mereka yang terbaik?

Perkara yang sama juga akan berlaku di sekolah. Bayangkan, soalan mudah pun mereka tak dapat jawab. Lama-kelamaan anak-anak kita akan mulai rasa rendah diri dengan rakan-rakannya. Sehingga mereka lebih suka bermain berbanding belajar. 

Mereka berpotensi ponteng sekolah dan terjebak dengan masalah sosial yang lain. Hal inilah yang akan merencat perkembangan pelajaran dan sahsiah anak-anak kita. Malah, akan memberikan kesan yang buruk terhadap masa depan Negara.

Kanak-kanak tak berdosa terjebak dengan masalah social. Di mana silapnya?

MAHU ANAK-ANAK MENJADI PEMIMPIN HEBAT DI MASA HADAPAN?

Siapa sangka pemakanan boleh berikan impak yang besar kepada negara bukan ? Banyak produk-produk makanan yang saban hari kita dengar terkandung bahan yang memudaratkan kesihatan. Makanan yang halal tak semestinya Thoiyib ! 

Ianya juga isu DUNIA bilamana produk-produk ini bukan sahaja memberikan kesan buruk kepada anak-anak bangsa kita. Malahan terhadap kanak-kanak di seluruh dunia.

Oleh kerana perjuangan ini, bukan perjuangan duit semata-mata. Tetapi demi anak-anak bangsa yang bakal menjadi “Future Leader” , maka Ambassador Al Fateh Terpaksa Capai Impian Mereka Satu per Satu !

MAHU BERIKAN YANG TERBAIK UNTUK ANAK-ANAK??

Al Fateh Junior, telah mula dikenali ramai sebagai makanan tambahan berbentuk gula-gula pastil yang mengandungi bahan-bahan terbaik ! Kami percaya, dalam sun nah ada kejayaan.

TAWARAN TERHAD ! BERMINAT MENJADI AMBASSADOR?

Ingin Berjuang Bersama Al Fateh ?

Jom bersama Al Fateh mengubah masa depan negara

testimonials

MAHUKAH ANDA DITUNJUKKAN POTENSI INCOME BERSIH RM2000,RM5000,RM20000 & RM100000 SEBULAN??

Bermula sebagai ejen dropship, minggu pertama terjual 5 botol Al fateh! Berkat tunjuk ajar daripada HQ Al Fateh, beliau konsisten buat jualan hingga terpaksa menjadi stokis Al Fateh. Kini bersama beliau barisan guru-guru yang turut bersama berniaga produk Al Fateh hingga ada yang mencapai 5 angka sebulan! Alhamdulillah, beliau telah beberapa kali dinobatkan sebagai top leader Al Fateh hingga mendapat pelbagai award daripada HQ. Di antaranya percutian ke Istanbul dan terkini umrah. Alhamdulillah.
Ustaz Fadhil
Ustaz Madrasah
Saya bermula pada Disember 2017 sebagai ejen dan pengguna Al Fateh. Bertambah yakin bila anak sendiri sembuh dari sembelit berdarah. ALhamdulillah pada bulan Januari 2019 menjadi Stokis mencatat jualan tertinggi iaitu RM29,105 sebulan dan jumlah keseluruhan RM214,990 setahun. Antara ganjaran yang diberikan oleh HQ kepada saya adalah Umrah, percutian, rantai emas, Set Mandian BodyShop & Anugerah Leader Harapan 2019.
Normahira Zokifeli
Suri rumah
Pada permulaan 16 September 2018 saya memang terus daftar sebagai ejen. Ini kerana pada ketika itu saya daftar untuk pemakanan anak saya disamping mencari duit sampingan. Namun selang 3 bulan sahaja, iaitu pada 24 November 2018 saya telah dilantik menjadi Stokis Al Fateh. Alhamdulillah pada tahun 2019, hasil jualan saya pada tahun itu berjumlah RM313,814.00. Pelbagai ganjaran yang saya dapat dari pihak HQ Al Fateh, antaranya adalah ganjaran duit, alat mandian “bodyShop”, Umrah, rantai tangan, barang elektrik, telekung SK, tiket IMKK dan pelbagai lagi.
Mariam Mastan
Suri rumah
Nak Jadi Ambassador Al Fateh ?

jom, sertai al fateh
dengan yuran pendaftaran sebanyak rm700 sahaja

Daftar sebagai Ambassador Al Fateh sebelum terlambat & anda akan mendapat
kesemua BONUS-BONUS berikut
yang bernilai lebih daripada RM12,000 +++

1# - Bernilai RM10,000 Percuma

Bimbingan Daripada Kak Long Sales Master & Founder Al Fateh

Nak sedut ilmu strategi dengan Kak Long Sales Master? Bukan mudah ya nak dapat bimbingan secara personal. Kalau ada pun secara kelas macam dalam gambar ini. Tapi, kelas macam ni pun hanya untuk orang yang terpilih sahaja. Wow ! Kak Long dah berpengalaman selama 25 tahun ya guys ! 

Tuan Ariff Subri, Founder Al Fateh juga akan berikan bimbingan dari selok-belok strategi bisnes supaya anda tidak buat perkara yang salah. Beliau adalah salah seorang Titan di bawah program Dr Azizan Osman !

2# - BERNILAI RM997 PErcuma

Salesman 24 Jam !

Kami sedia maklum, ramai ambassador adalah dari kalangan ibu-bapa dan warga pendidik yang semestinya ada komitmen kerja. Jadi, web jualan yang kami panggil sebagai Salesman 24 Jam ini diberikan kepada anda secara PERCUMA. Anda dah tak payah nak susah-susah buat website. Orang nak beli pun mudah. Anda dah tak perlu nak habiskan masa berjam-jam melayan persoalan prospek. Salesman 24 jam ini yang akan bantu anda meskipun anda sedang nyenyak tidur !

3# - Bernilai RM97 Percuma

E-book Seni Close Sales

Pernah tak anda dah dapat pertanyaan daripada ramai orang yang seakan-akan berminat nak dapatkan produk daripada anda. Malangnya, selepas tanya, mereka terus senyap. Nak belajar teknik closing sales dengan mudah, anda wajib miliki E-Book ini !

Penting tak kuasai ilmu komunikasi yang betul dalam jualan? In shaa Allah rahsia dalam ebook ini, akan buatkan anda lebih mahir menukarkan prospek kepada pelanggan anda ! Contoh-contoh ayat juga diberikan untuk anda ikut dan guna ikut kesesuaian. 

4# - BERNILAI RM150 PErcuma

Ebook Formula Sindiket Jualan

Mesti ramai yang dah mulai sedar akan kepentingan platform online dalam membantu meledakkan jualan seseorang. Namun, bila sebut sahaja online, ramai akan terbayang perlu belajar pengiklanan berbayar FB Ads. Tapi itu bukanlah segala-galanya. Ada banyak faktor dalam menentukan kejayaan jualan tanpa anda habiskan duit beribu-ribu di pengiklanan FB Ads. Strategi ini ada diterangkan di dalam Ebook Formula Sindiket Jualan.

5# - Bernilai rm97 percuma

Ebook Teknik Follow Up Customer

Dah dapat pelanggan, buat tak tahu je… Sebab tulah ramai usahawan GAGAL dapat lebih banyak jualan kerana tidak tahu kaedah yang betul Dalam ebook Teknik Follow Up customer ini, anda diajar bagaimana menggandakan jualan melalui pelanggan sedia ada. Ianya guideline step-by-step 30 hari yang akan menjelaskan apa yang anda perlu lakukan setelah anda mendapat pelanggan.

6# - RM700 (Nilai yang anda bayar)

Produk Al Fateh (20 Botol)

Sebagai Ambassador Al Fateh, anda akan mendapat margin keutungan sebanyak 22% setelah anda bantu anak-anak di luar sana.  Harga jual pula adalah tetap iaitu sebanyak RM45 (mengandungi 33 biji) gula-gula pasti yang mengandungi ekstrak makanan-makanan sun nah yang berkhasiat. Jika ibu-bapa nak amalkan kesemua makanan-makanan sunnah yang terkandung di dalam Al Fateh Junior sahaja, mereka tak dapat peroleh dengan harga semurah gula-gula pastil Al Fateh. Harga madu sahaja dah RM30-RM50 untuk 500 gram. Apatah lagi nak amalkan bahan-bahan yang lain !

7# - BERNILAI RM999 PErcuma

Training-Training Terpilih HQ

Selain produk knowledge, training-training terpilih yang telah disusun sepanjang tahun akan diberikan secara PERCUMA kepada anda. Di mana training-training ini berbayar dan nilainya di luar juga tak murah ya. Tapi training ini kami sediakan bagi bantu ambassador-ambassador yang sememangnya ingin mengubah kehidupan keluarga dan masyarakat. 

8# - Bernilai rm50 percuma

Business Profile

Tak lengkap jika buat bisnes tanpa adanya Business Profile bukan?  Business profile mengandungi semua maklumat syarikat yang diperlukan untuk ambassador dan bakal ambassador di bawah naungan anda. Ini termasuklah produk terkini dan akan datang, latihan sepanjang tahun, pakej harga dan sebagainya. 

9# - BERNILAI RM100 PErcuma

Recruitment Kit

Di dalam recruitment kit anda akan menjumpai semua tool dan support yang diberikan secara online dan offline. Para usahawan mampu memasarkan produk atau servis mereka bukan hanya dia satu tempat sahaja malah dengan kemudahan yang ada pada masa kini, para usahawan yang bijak mampu untuk menjual dan mempromosikan produk mereka di mana-mana sahaja.

BERAPA ANDA PERLU BAYAR
UNTUK SEMUA BONUS INI?

Berapa anda perlu bayar untuk dibimbing oleh Kak Long Sales Master, Puan Azlina Othman, Founder Al Fateh, Tuan Ariff Subri, miliki website jualan (Salesman 24 Jam) & kesemua bonus-bonus tadi ?

RM12,490

RM5,700

RM1,500

HANYA RM700 SAHAJA !

Days
Hours
Minutes
Seconds

P/S: Jom sertai Ambassador Al Fateh dengan yuran sebanyak RM700 sahaja (20 botol) Daftar sebagai Ambassador sebelum terlambat & anda akan jimat wang untuk pergi ke seminar-seminar pada tahun ini !