fbpx
Tips Kanak-Kanak BijakTips Keibubapaan

Harga Al Fateh Junior Mampu Milik

By May 22, 2019 June 18th, 2019 No Comments
Harga Al Fateh Junior Mampu Milik

Betul Ke Harga Al Fateh Junior Mampu Milik?

Dalam memberikan makanan terbaik untuk anak, kita juga mesti akan berkira-kira akan bajet perbelanjaan. Tidak semua antara kita yang kewangannya stabil yang mampu membekalkan makanan premium terbaik untuk anak, ada antara kita yang masih berusaha membangunkan keluarga kecil mereka.

 

Seperti yang kita tahu makanan yang tak berkhasiat, makanan ringan selalunya mudah didapati dan harganya murah. Sebaliknya makanan yang sihat dan bernutrisi tinggi biasanya mahal sedikit. Itu kebiasaan yang kita lihat.

 

Ikuti salah satu kisah ejen Al Fateh yang konsisten beri anaknya makan Al Fateh Junior dan mengaku harga Al Fateh Junior mampu milik dan boleh konsisten beri anaknya makan setiap bulan.

Kisah Inspirasi Ejen Al Fateh Junior

Nama saya Norhayati Abd Rahman.

 

Bermulanya saya mengenali Al Fateh melalui FB iaitu selalu follow FB kak  Nor Ayu  Ab. Rahim yang kini leader saya. Sebenarnya hati buntu memikirkan apakah suplemen yang bagus untuk anak yang sulung. Sebab utamanya, saya nak mencari suplemen yang dalam kemampuan kewangan.

 

Suplemen di pasaran sekarang mahal dan saya tak mampu nak beli untuk setiap bulan. Alhamdulillah.. Sejak bertemu Al Fateh.. Suplemen yang dibeli boleh dimakan untuk 2 bulan dan harganya pun mampu milik.

 

Dan bila mana Allah gerakkan hati  untuk mncuba Al Fateh dan saya cubalah beli sebotol dahulu sekadar untuk mencuba.

 

Selepas itu saya stop beli sekejap hinggalah hati ini berkobar semula bila Kak Ayu update macam-macam  pasal Al Fateh ni. Sehinggalah saya ambil jalam nekad untuk menjadi agen Al Fateh.

 

Saya bermula dengan pakej 20 botol Al Fateh Junior dengan harga RM480. Tak sangka pula, sehinggalah bila saya berjaya jual ikut target yang HQ tetapkan dan layak dapat reward.

 

Jadi, apalagi saya semakin bersemangat nak menjual dan sehingga saya berjaya mndapatkan reward loket emas 916. Alhamdulillah…

 

Bila saya menjual, saya juga  mula makan Al Fateh Gold dan saya rasakan ada  kesan yang baik dan bagus pada kesihatan selain kesan Al Fateh Junior yang baik pada anak-anak.

 

Kini AZAM saya harus perjuangkan lagi jualan saya sehingga saya berjaya naik stokis Khalifah suatu hari nanti. Insya-Allah.

 

Misi saya sekarang adalah untuk membantu ibu ayah di luar sana yang ada masalah tentang kesihatan dan pelajaran anak-anak mereka, dapatkan target dan misi mencari lebih ramai dropship dan seterusnya memperkenalkan mereka yang berada di luar sana bahawa Al Fateh ni bukan calang-calang suplemen dan bukan gula-gula biasa.

 

Harga Al Fateh Junior Memang Mampu Milik

Al Fateh Junior mengandungi madu , safron , delima , garam bukit , kismis dan gam arab.

Kesemua ini ialah makanan sunnah premium. Salah satunya ialah safron, yang juga dikenali sebagai rempah termahal dunia.

Jadi Al Fateh Junior kini dengan pek kombo Omar dan Hana.

Ok jom kita tengok harga Al Fateh Junior dan produk Al Fateh yang lain.

Harga Al Fateh Junior

  • Al Fateh Junior Edisi Omar dan Hana 3 Botol (33×3 biji) RM120 sahaja. Tahan 3 bulan untuk seorang anak.
  • Al Fateh Gold ( 30 biji) RM45 sahaja
  • Al Fateh Candy (30 biji) RM25 sahaja

Dapatkan sekarang.

 

Jika anda berminat nak jadi pengedar kami , boleh tekan butang ini.

 

Kami sedaya upaya menyediakan suplemen makanan dengan harga mampu milik kepada anda. Ia juga mudah dijual kerana harganya mampu milik.

Harga Al Fateh Junior Mampu Milik

Leave a Reply