fbpx
Kisah Inspirasi Usahawan

Kisah Kejayaan Mama Lili (Khalifah Al Fateh Junior)

By January 8, 2019 May 22nd, 2019 No Comments

Mama Lili

Soalan : Apakah perbezaan selepas join Al Fateh?

Mama Lili :   Alhamdulillah, terlalu banyak perbezaan selepas saya join Al Fateh ,dari suri rumah biasa-biasa ke suri rumah berpendapatan 4-5 angka sebulan.

HQ Al Fateh selalu beri reward seperti emas, peluang masuk tv. Ahamdulilah.

Soalan : Apakah Big Why yang mendorong mama untuk buat bisnes ?

Mama Lili   :Big Why adalah suami , anak-anak , mak ayah dan keluarga.

Jatuh bangun saya , wajah mereka adalah semangat untuk saya bangkit dan terus buat apa yang telah saya buat insyaallah mereka adalah big why dan keramat-keramat hidup saya yang saya akan buktikan kepada mereka yang saya boleh mengubah kehidupan mereka.

Soalan :Apakah cabaran sebelum sertai bisnes Al Fateh?

Mama Lili   :Cabaran pertama ialah modal. Kedua tak tahu nak mula dari mana.

Alhamdullilah atas dorongan suami, famili   walaupun tak ada ilmu masa tu , saya terus redah apa sahaja dan alhamdulillah jalan tu Allah permudahkan semakin hari semakin jelas nampak apa matlamat sebenar yang saya nak dan banyak support dari team Al Fateh dan dari situ saya kumpulkan ilmu-ilmu dan kekuatan dan saya letakkan modal bukan no 1 yang menghalang saya dari terus kedepan.

Alhamdulillah , halangan tu saya dapat lepasi dan syukur dari halangan itu kita bangkit, kini team saya hampir 100 orang.

Soalan :Mengapa pilih Al Fateh sebagai platform?

Mama Lili   :Mama pilih Al Fateh sebagai platform adalah kerana syarikat telah buat pemasaran secara besar-besaran dan kita hanya perlu branding diri. Ini adalah zero kos marketing yang sangat-sangat menguntungkan sebab kita tak perlu fikir lagi untuk buat branding lagi di tv , billboard dan macam-macam lagi.

Ini adalah platform yang  kita kena rebut. Kita tak perlukan keluarkan duit beratus-ratus ribu ringgit untuk kita pergi lebih jauh lagi sedangkan HQ Al Fateh dah buat yang terbaik untuk seluruh ejen-ejen Al Fateh. So platform Al Fateh , HQ buat secara besar-besaran so kita grab. Kita branding diri kita dan kita akan pergi lebih jauh lagi. Insyaallah.

Leave a Reply