Tentang
Al Fateh Junior

Tentang Al Fateh Junior

Rasa Sedap Minda Mantap

Ariff Subri merupakan  Pengasas Al Fateh Junior kepada semua produk AL FATEH. Kami mempunyai 100 stokis dan lebih daripada 200 agen diseluruh negara termasuk Brunei dan Singapura. Kepakaran kami ialah membantu membuatkan ibu bapa tersenyum bahagia melihat anak-anak mereka menjadi insan yang berjaya, berwawasan dan bermanfaat kepada agama, bangsa dan negara.

AL FATEH merupakan syarikat bumiputera yang diasaskan oleh pasangan suami isteri. Syarikat kami merupakan pengasas kepada produk AL-FATEH JUNIOR , AL FATEH GOLD dan AL FATEH CANDY.

Produk Al Fateh melalui syarikat Al Fateh Alami Sdn Bhd kini sudah 3 tahun berada di pasaran dan kini giat untuk mencapai target 100 orang khalifah (master stokis) , 1000 orang Leader (stokis) dan 10,000 orang agen berdaftar.

Syarikat kami Al Fateh Alami Sdn Bhd bertempat di Batang Kali, Selangor.

Matlamat kami mengeluarkan produk AL FATEH JUNIOR yang disasarkan kepada kanak-kanak adalah untuk membuat para ibu bapa tersenyum bahagia melihat anak-anak mereka membesar menjadi insan yang berjaya, berwawasan dan bermanfaat kepada agama, bangsa dan negara.

Kami juga membuka peluang kepada guru, guru-guru agama, guru madrasah alim dan tahfiz , guru tadika, suri rumah dan mereka yang berminat menjana pendapatan dengan produk suplemen untuk kanak-kanak untuk bersama-sama kami memajukan ekonomi ummah dan visi kami ialah untuk menjadi pembekal makanan bernutrisi tinggi pilihan keluarga Asia.